Om FNB – Fredrikstad Næringsbygg

Fredrikstad Næringsbygg leverer alt innen bygg, og har spesialisert oss på handel- og næringsbygg. Vårt nedslagsfelt er hele Norge. Vi har som mål å utvikle prosjekter i tett samarbeid med kunden. Fra idé til ferdig bygg med nøkkel i døra. Vår visjon er å bygge ærlige, bærekraftige og tillitsfulle kundeforhold som varer, og som gjør at vi sammen kan bygge prosjekter til riktig pris, tid og kvalitet.

Lang erfaring

Firmaet blir drevet av Ole Kristian Nordli som med sine 30 år innen byggebransjen har lang erfaring i å levere prosjekter av høy kvalitet. I senere tid har selskapet blitt en familiebedrift ved ansettelse av Ole Martin Nordli som ingeniør. Selskapet har de siste årene utviklet seg til å håndtere større entrepriser og kontrakter i nært samarbeid med blant annet HANDELSBYGG, MOWI, BRA-KASSER og FASVO.

Kvalitet, Hms og pris

Sammen med våre samarbeidspartnere tilbyr vi kunnskap og ekspertise til alle deler av byggeprosessen. Våre kvalitetskrav, prosesser, etiske retningslinjer og rutiner er hovedfokuset på våre prosjekter.

Vi ønsker prosjekter med utfordrende estetikk, tøffe fremdriftsplaner og marginale budsjetter velkomne.

Vi er 15 dyktige medarbeidere

med kompetanse innen:

• Betongarbeider

• Tak og fasade

• Blikkarbeider

• Bygningsarbeider

• Maling, flis og belegg

Ta kontakt i dag for ytterligere informasjon vedrørende tjenester og priser